	NZSUG Wellington	2023 Agenda
08:15 - 08:50	Registrations and Partner booth set up	
08:50 - 09:00	Mihi Welcome address & Housekeeping – Dimple Gandhi (NZSUG) & Sarah Pomare as MC (SAP)	
09:00 - 09:20	SAP Keynote, Presented by Pete Andrew, Head of Industries, SAP: Insights to SAP: Becoming a future-proof enterprise	
Transition 5 min	nutes	
9:25- 9:45	Google Keynote, Presented by Paul Dearlove, Head of Google Cloud NZ: The CEO's Roadmap on Generative AI Cloud for SAP	
Transition 5 min	uutes	
9:50 - 10:10	Accenture Key note, Presented by Chris Newdick (Head of SAP Architecture) and Dianne Wheeler (Head of Technologies): How do we continue to get value out of SAP during our S/4HANA transformation using Process Automation	
Transition 5 min		omation
10:15 -10:35	Deloitte Key note, Presented by Louise Aitken & (Director) & Matthew Whitaker (Director): Managing your businesses environmental impacts- with SAP S/4HANA	
10:35 - 11:00	Morning Tea	
	Stream One	Stream Two
11:00 - 11:25	Presented by Chris Hone, HRIS Manager (MSD) and Naveen Kumar, Head of SuccessFactors (Accenture): Payroll Replacement does not need to be Painful	Presented by Toni Kennington, HXM Practice Partner NZ, (DXC): How DXC and SAP are transforming care for Parkinson's disease patients with BTP
Transition 5 min		. distinction distance patients than 5.1
11:30 - 11:55	Presented by Harald Ahorner, Director (Deloitte) & Kelly Martin Director (Deloitte):SuccessFactors Extensions, PeopleForms and Shift Manager	Presented by Dr. Kim Oosthuizen, Innovation Principal (SAP): Unlocking value in AI within Public Sector
Transition 5 min		
12:00 - 12:25	Presented by Elizabeth Reinoga (SAP): How government customers are leveraging process management to become more efficient, provide better citizen experience and continuously improve	Presented by Benoit Lancelot, Partner at Deloitte: Concur Expense – Live Demo
12:25 - 13:15	Lunch & AGM	
13:15 - 13:40	Presented by Mike Carryer, Principal Consultant (TTC): Synergising Success, Unleashing Innovation through Signavio, SAP Cloud ALM, and Tricentis Integration	Presented by Patricia Yim, ERP lead (DOC) & Gerrylene Morales, Lead Architect (Accenture): The enablement of E Invoicing at the Dept. of Conservation
Transition 5 min	nutes	
13:45 - 14:10	Presented by Sumit Luis, Solution Architect (DXC) and Wendy Bowie, Finance Systems Manager (Contact Energy): Contact Energy's successful journey to S4 Go-Live and use of S4 Fiori embedded analytics and SAC Live data	Presented by Richard Ashworth, General Manager of Government Services Delivery (DIA) & Anthony Drumm, Head of Cyber Security (SAP): How SAP is responding to changes in NZs cloud security posture
Transition 5 min		
14:15 - 14:40	Presented by Chris Newdick, Head of SAP Architecture (Accenture): Using SAP for Crisis & Response Management (SAP Defence & Security Module)	Presented by Avani Anand, Delivery Lead (Lagom): S/4HANA Public Cloud for Professional Services: Our Implementation Story
Transition 5 min		
14:40 - 15:00	Afternoon Break	
15:00 - 15:25	Presented by Manish Bansal (Christchurch City Council) and Jayshree Ravi (Datacom): Christchurch City Council Excess Water Billing	Presented by Harald Ahorner, Director (Deloitte): Payroll and HR. Your options and considerations
Transition 5 min	utes	
15:30 - 15:55	Presented by Andrea Mckenzie, Systems Accountant (NZ Police), Yvonne Anderson, Manager Financial Processing (NZ Police) and Ramakrishnan Sitaram, SAP Functional Specialist (NZ Police): SAP Expense Management	Presented by Richard Priest, Head of Business Development and Centre of Excellence ANZ (SAP): Sovereign Cloud capabilities with SAP
16:00-16:30	Panel talk with NZ Rugby	
16:30 - 18.30	Networking and Drinks Sponsored by: NZSUG	