Welcome to the 

New Zealand SAP User Group

Log in

Christchurch 2019 Agenda

Friday 14th June 

09:00 - 9:30

(30 mins) 

 Registrations

Lanyards - Sponsored by ZAG 

 09:30 - 09:40

(10 mins) 

 Welcome Address & Housekeeping

Tim Rivett, NZSUG Chairperson 

 09:40 - 10:25

(45 mins) 

 Keynote Presentation - SAPPHIRE NOW 2019 Update and Insights

Nick Mulcahy, ZAG 

 10:25 - 10:45

(20 mins) 

 Morning Break

Sponsored by NZSUG 

 10:45 - 11:25

(40 mins) 

 Presentation - Testing and its role in mitigating risk in a move to S/4HANA

Grant Borrie & Colleen Meads, The Testing Consultancy 

 11:25 - 12:05

(40 mins) 

 Presentation - Expense Management Journey with SAP Concur

James Pearson, Tait Communications and Charles Hunter, SAP 

 12:05 - 12:50

(45 mins) 

 Lunch

Sponsored by Presence of IT 

 12:50 - 13:30

(40 mins) 

 Presentation - Is your Infrastructure ready for SAP HANA?

Benjamin Kwan, IBM 

 13:30 - 14:10

(40 mins) 

 Presentation - From Incubator to Innovator: Datacom's approach to engage the Intelligent Enterprise

Glenn Roberts, Datacom 

 14:10 - 14:25

(15 mins) 

 Afternoon Break

Sponsored by NZSUG 

 14:25 - 15:05

(40 mins) 

 Presentation - Creating a Digitally Adoptive Culture

Pranav Birla, Presence of IT 

 15:05 - 15:45

(40 mins) 

 Presentation - Your Journey to SAP4/HANA 50% Faster. 100% Safer

Paul Tombleson, Lagom and Arun Kumar, Panaya 

 15:45 - 16:00

(15 mins) 

 Wrap up and Close

Tim Rivett, NZSUG Chairperson 

 NB: Order of presentations subject to change due to presenter availability
 

Email info@nzsug.co.nz | Privacy Policy | Copyright 2015 New Zealand SAP User Group - All rights reserved

Powered by Wild Apricot Membership Software